Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και χρόνια ζει με τα δεσμά της κηδεμονίας του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει την περιουσία της, το εισόδημά της ενώ της στερεί το δικαίωμα να κάνει και παιδιά.

Τις προηγούμενες ημέρες η Δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και τώρα ο πρώην μάνατζέρ της, Σαμ Λούτφι, έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Όπως δήλωσε στο New Yorker η τραγουδίστρια έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα τηλέφωνα ξένων για να του μιλήσει κάποιες φορές.

«Θα περάσουν χρόνια χωρίς επαφή και τότε θα λάβω ένα τηλεφώνημα μια στο τόσο από εκείνη σε μια ντουλάπα», δήλωσε. Επίσης, σημείωσε ότι πιστεύει πως το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί η 39χρονη Σπίαρς παρακολουθείται από μια νομική ομάδα που έχει οριστεί εξαιτίας της κηδεμονίας.

«Την τελευταία φορά που με κάλεσε ήταν στο Καλαμπάσας. Όταν μου το έκλεισε, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο αριθμό. Ήταν ένας Ασιάτης γιατρός που είπε: “Ουάου, αυτό είναι σουρεαλιστικό. Η Μπρίτνεϊ μόλις δανείστηκε το τηλέφωνό μου”. Πέντε χρόνια πριν είχε δανειστεί ένα τηλέφωνο στο γυμναστήριο», ανέφερε.

Τέλος, είπε ότι δεν την έχει δει από κοντά τα τελευταία έξι χρόνια και πως «η γνώμη του είναι ότι αυτή η κηδεμονία έχει επηρεάσει δραστικά τη νοοτροπία της».