Στη δίνη του πολιτικού σκανδάλου, που απασχολεί το βρετανικό και κάνει το γύρο του παγκόσμιου Τύπου, μερίδα των ΜΜΕ περνούν από την απώλεια θώκου και συζύγου στις πολιτικές επιπτώσεις του… love story του πρώην υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ, με φίλους του σε ρόλους εκπροσώπων! «Ο Ματ βλέπει σοβαρά την Τζίνα. Ο Ματ και η Τζίνα είναι ερωτευμένοι και παρά το γεγονός ότι η σχέση ξεκίνησε τον Μάιο είναι σοβαρή» δηλώνει φίλος του στην εφημερίδα «The Sun».

«Είναι ένας αγώνας αγάπης. Φτιάχνουν σπίτι για να μείνουν μαζί», αποκάλυψε κάποιος άλλος φίλος του πρώην υπουργού στην εφημερίδα «The Sunday Times». Επιβεβαιώνει δε πως ακριβώς επειδή τη βλέπει σοβαρά, τη βραδιά που θα έσκαγε η είδηση που θα αποκάλυπτε τη σχέση του με την Τζίνα Κολαντάντζελο, πριν καν σκεφτεί την παραίτηση από την κυβέρνηση Τζόνσον, φρόντισε να κάνει γνωστή τη σχέση του στη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μάρθα Χόιερ, και να της ζητήσει να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια γάμου.

Ξόδευε χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων

Η επίσης παντρεμένη με τρία παιδιά και συνεργάτιδά του, Τζίνα Κολαντάντζελο, παραιτήθηκε και εκείνη από τη θέση της, ενώ οδεύει κι εκείνη προς το διαζύγιο από τον 54χρονο εκατομμυριούχο επιχειρηματία σύζυγό της, Όλιβερ Τες, ιδρυτή της αλυσίδας μόδας της High Street, Oliver Bonas. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η «Daily Mail» έγραφε χθες ότι ο ερωτικός δεσμός του Χάνκοκ και της συμβούλου του ξεκίνησε πριν από έξι εβδομάδες, νέες φήμες κάνουν λόγο για παράνομη σχέση με διάρκεια έξι μηνών τουλάχιστον, ενώ κάποιες άλλες υποστηρίζουν πως «κρατά» πάνω από ένα χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sun», η Τζίνα είχε ερωτηθεί «τι συνέβαινε μεταξύ εκείνης και του Χάνκοκ» ή «αν υπάρχει κάποιο ειδύλλιο στον αέρα» το 2019 και είχε αρνηθεί ότι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση. Πηγή από το υπουργικό συμβούλιο αποκαλύπτει μια ακόμη «πολιτική» πτυχή του «ειδυλλίου», που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Βρετανία: Ο πρώην υπουργός είχε πάρει μαζί του την ερωμένη του στη Σύνοδο G7. Κάποιοι λοιπόν διερωτώνται, εάν ο Χάνκοκ ξόδευε χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων για να ξεκλέβει χρόνο με την αγαπημένη του. Όπως διευκρινίζει η πηγή: «Η Τζίνα είχε πάει μαζί του στη σύνοδο υπουργών για την Υγεία. Το είχε αποκαλύψει αυτό στον πρωθυπουργό; Αν υπήρχαν ενδείξεις ότι ξενοκοιμόταν με τα χρήματα των φορολογουμένων, έπρεπε να φύγει».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time