Ώρα ευθυνών για τον Πρίγκιπα Χάρι. Ο Δούκας του Σάσσεξ βρίσκεται στο Λονδίνο για τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος της Πριγκίπισσας Diana, και τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι πρόκειται να συναντηθεί και με τη γιαγιά του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, ύστερα από επιθυμία της ίδιας.

Το «New Idea» αναφέρει ότι ο Χάρι κλήθηκε για γεύμα από την 95χρονη στο κάστρο του Ουίντσορ για να συζητήσουν για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. «Η μονάρχης, επιθυμεί από τον εγγονό της να την κοιτάξει στα μάτια και να της εξηγήσει για τις επιθέσεις που ο ίδιος και η γυναίκα του, Μέγκαν Μαρκλ, έχουν κάνει προς την βασιλική οικογένεια τους τελευταίους μήνες», αναφέρουν πηγές από το παλάτι.

Παράλληλα, σημειώνουν: «Η Βασίλισσα έχει χάσει την μαλακή στάση της γιαγιάς και θέλει απαντήσεις από τον Χάρι. Αυτή την φορά, δεν θ’ αρκεστεί σε μια συνάντηση μέσω Zoom, με την Μέγκαν να βρίσκεται στο παρασκήνιο, ή μ’ ένα σύντομο κείμενο στο οικογενειακό γκρουπ στο WhatsApp. Αυτή είναι η ευκαιρία της Βασίλισσας να φτάσει με ηρεμία στην ρίζα των προβλημάτων».

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα επιθυμεί να ξέρει γιατί ο 36χρονος Χάρι, της είπε ότι η σειρά της AppleTv σχετικά με τα έγγραφα ψυχικής υγείας, «The Me You Can’t See», πρόκειται να είναι για τραυματισμένους στρατιωτικούς βετεράνους, όταν αντ’ αυτού σε μεγάλο βαθμό περιλάμβανε τα παράπονα του Χάρι σχετικά με την εκτός επαφής οικογένειά του.