Δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου η πριγκίπισσα Σαρλίν κατά τη 10η επέτειο του γάμου τους. Οι περίπλοκες επεμβάσεις μετά τη σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγολογικού χαρακτήρα τον Μάιο την αναγκάζουν να παραμείνει στη Νότιο Αφρική.

Η επίσημη δήλωση της πριγκίπισσας Σαρλίν

Η 43χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν υποβλήθηκε χθες στην πιο πρόσφατη επέμβαση, με την ιατρική της ομάδα να τη συμβουλεύει να παραμείνει στη Νότια Αφρική, ενώ θα υποβληθεί και σε περαιτέρω επεμβάσεις. «Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι με τον σύζυγό μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, κάτι που είναι δύσκολο και με λυπεί. Ωστόσο, ο Αλβέρτος κι εγώ δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουμε τις οδηγίες της ιατρικής ομάδας, παρόλο που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο σύζυγός μου είναι απίστευτα υποστηρικτικός απέναντί μου».

Και συνεχίζει στη δήλωσή της η πριγκίπισσα Σαρλίν: «Οι καθημερινές μου συνομιλίες με τον Αλβέρτο και τα παιδιά, με βοηθούν πάρα πολύ να παραμείνω αισιόδοξη και χαρούμενη αλλά μου λείπει να είμαι μαζί τους. Ήταν ξεχωριστό που με επισκέφθηκε η οικογένειά μου στη Νότια Αφρική και πραγματικά χάρηκα πολύ που τους είδα. Ανυπομονώ να βρεθώ πάλι μαζί τους».

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν επισκέφθηκε τη Νότια Αφρική προκειμένου να συμμετάσχει σε μια αποστολή για τη διατήρηση της άγριας ζωής και τη μάχη κατά της λαθροθηρίας. Η πριγκίπισσα υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στο Μονακό για το Grand Prix τον Μάιο. Ωστόσο, η λοίμωξη δεν της άφησε περιθώρια.

Αλβερτος-Σαρλιν__1_
Αλβερτος-Σαρλιν__2_

Οι φήμες για ένα ακόμη νόθο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου

Πάντως, δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για το βασιλικό ζευγάρι, δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρίσκεται αντιμέτωπος με ισχυρισμούς πως έχει ένα ακόμη παιδί, το οποίο γεννήθηκε όταν ο ίδιος ήταν στα πρώτα χρόνια της σχέσης του με την πριγκίπισσα Σαρλίν. Ο 63χρονος πρίγκιπας, ο οποίος έχει ήδη δύο νόθα παιδιά, φέρεται να είχε σχέση με μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία οδήγησε στη γέννηση ενός κοριτσιού το 2005. Ο ισχυρισμός, τον οποίο οι δικηγόροι του απέρριψαν ως «φάρσα» είναι ιδιαίτερα οδυνηρός για την πριγκίπισσα, δεδομένου ότι τότε ήταν ζευγάρι με τον Αλβέρτο καθώς η σχέση τους ξεκίνησε το 2000.