Μια τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ιλινόις των ΗΠΑ, απείλησε με περιβαλλοντική καταστροφή ολόκληρη την περιοχή. Ένα τεράστιο πύρινο μανιτάρι τυλίγει το εργοστάσιο λιπαντικών στο Ιλινόις την ώρα που οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα, όμως η περιοχή εκκενώθηκε σε ακτίνα ενάμισι χιλιομέτρου. Οι αρχές διέταξαν τον πληθυσμό να φορά μάσκες λόγω των τοξικών ουσιών που εκλύονται στην ατμόσφαιρα. Αποφάσισαν ότι είναι προτιμότερο να αφήσουν το εργοστάσιο να καεί ολοσχερώς παρά να ρίξουν άλλο νερό που θα καταλήξει στο διπλανό ποτάμι και θα το μολύνει.

Ιταλία

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει αυτοκινητόδρομος στη βόρεια Ιταλία όπου βαριά οπλισμένη συμμορία επιχείρησε να ληστέψει χρηματαποστολή.

Οι ληστές έριξαν καρφιά στον δρόμο για να σταματήσουν την κυκλοφορία, απομόνωσαν το όχημα που είχε παραλάβει χρήματα από τράπεζα και έβαλαν φωτιά σε άλλα αυτοκίνητα. Όμως, φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά στο σχέδιο γιατί υποχώρησαν ξαφνικά χωρίς τη λεία τους.

Ινδία

Η γη ανοίγει και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καταπίνει το ΙΧ. Ο ιδιοκτήτης του, που το είχε παρκάρει πριν από λίγο, παρακολουθεί ανήμπορος. Η σύζυγός του προλαβαίνει να τραβήξει βίντεο με το κινητό της. Συνέβη στη Μουμπάι της Ινδίας, μετά από καταρρακτώδη βροχή. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε αργότερα, αλλά έχει αχρηστευτεί σε μεγάλο βαθμό από το νερό και τη λάσπη.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν παρά να σκέφτονται τι θα είχε γίνει αν καθυστερούσαν λίγο να βγουν από το ΙΧ.