Νέες κατηγορίες κακοποίησης βαραίνουν ακόμη περισσότερο την ατζέντα των καταγγελιών εναντίον του Μέριλιν Μάνσον, μετά και την καταγγελία της προσωπικής βοηθού του πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά, την υποχρέωνε να δουλεύει 48ωρα, όταν εκείνος τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, και την έκανε «πάσα» στους φίλους του, με την άδειά του να της κάνουν ό,τι εκείνοι θέλουν.

Η Άσλεϊ Γουόλτερς κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για χειραγώγηση, επιθετική συμπεριφορά, παρενόχληση, ψυχολογική κακοποίηση και μεταχείρισή της ως «αντικείμενο ευχαρίστησης των φίλων του».

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στο παρελθόν ο Μέριλιν Μάνσον την «πέταξε» στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού και τον προέτρεψε να τη φιλήσει ή να την αγγίξει αν θέλει. Η 37χρονη Γουόλτερς γνωρίστηκε με τον καλλιτέχνη ενώ εργαζόταν ως φωτογράφος κι εκείνος την κάλεσε στο σπίτι του για να αναλάβει μια φωτογράφισή του. Αρχικά ήταν πολύ «εντάξει», όπως αναφέρει, στην πορεία ωστόσο τη διεκδίκησε, όταν όμως εκείνη αρνήθηκε, δεν έδειξε να ενοχλείται και συνέχισαν να επικοινωνούν χωρίς πρόβλημα. Έπειτα από μερικές μέρες την κάλεσε ξανά και της πρότεινε να συνεργαστούν, να γίνει η προσωπική του βοηθός, προσφέροντάς της διπλάσιο μισθό. Εκείνη δέχθηκε καθώς θα ευνοούσε την καριέρα της μια συνεργασία μαζί του.

Της πετούσε ακόμα και πιάτα

Το ευνοϊκό ξεκίνημα της συνεργασίας τους διαδέχθηκε μια αλλαγή του προς το επιθετικότερο, ενώ όταν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την «ενοχλούσε», της πετούσε ακόμα και πιάτα. Την περίοδο της συνεργασίας τους ο Μάνσον διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο, η οποία επιβεβαιώνει τις κατηγορίες της Γουόλτερς για κακοποίηση.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της αναφέρει πως κάποια στιγμή ο Μάνσον τής έστειλε μία φωτογραφία, που έδειχνε την πλάτη της Μπιάνκο γεμάτη σημάδια από νύχια, γράφοντας σε μήνυμα: «Είδες τι συμβαίνει καμιά φορά;», σαν να την προειδοποιούσε να προσέχει μήπως της συμβεί το ίδιο. Η Γουόλτερς δεν μίλησε μέχρι που άνοιξαν τα χείλη των πρώην συντρόφων. Τότε αποκάλυψε κι εκείνη τη δυσάρεστη εμπειρία της και στην αρχή της εβδομάδας κατέθεσε και αγωγή εναντίον του.