Με την άγρια ομορφιά της, την προβεβλημένη δουλειά της και τη συμπεριφορά της ντίβας, η Ναόμι Κάμπελ δημιούργησε το μύθο της. Γι’ αυτό και η ζωή της και κυρίως οι σχέσεις της κρεμάστηκαν πολλάκις στα μανταλάκια. Ακριβώς επειδή ο Τύπος την είχε πάντα στο στόχαστρο, παίρνει τώρα τη ρεβάνς, αφήνοντας στην αφάνεια τις λεπτομέρειες της απόκτησης του παιδιού της και ιδιαίτερα τη βασικότερη: ποιος είναι ο πατέρας.

Είναι ο τελευταίος της σύντροφος, ο ράπερ Skepta, ή δεν ήταν μόνο φλερτ αυτό που έζησε το 2019 με τον Λίαμ Πάιν; Αν ακολουθήσει την ίδια τακτική και δεν το αποκαλύψει η 51χρονη «μαύρη γαζέλα», δεν θα το μάθει κανείς, όπως δεν επιβεβαίωσε ποτέ καμία σχέση της. Και ήταν πολλές οι άτυχες και διάσημες αφού όπως είχε πει στο «Marie Claire»: «Δεν πρόκειται να γίνω τρόπαιο. Αν περιμένει κάποιος να είμαι στην κουζίνα, να ετοιμάζω πρωινό σε ψηλά τακούνια, σαν να βγήκα από ένα περιοδικό μόδας, δεν πρόκειται να συμβεί».


Οι ερωτικές της σχέσεις

Το 1992 η Ναόμι συνδέθηκε για λίγο με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και το 1993-1994 ακολούθησε η σχέση και ένας σύντομος αρραβώνας με τον μπασίστα των U2 Άνταμ Κλέιτον. Το 1995 βρήκε για λίγο παρηγοριά στην αγκαλιά του Λεονάρντο ντι Κάπριο και το 1998 έκανε δεσμό με τον Φλάβιο Μπριατόρε, το αφεντικό της Benetton, μέχρι το 2002 που χώρισαν, γιατί, όπως είπε ο Ιταλός επιχειρηματίας, «είναι υπέροχη, αλλά είναι καλύτερη ως φίλη παρά ως σύντροφος!». Το 2002 μπαίνει στη ζωή της ο Π. Ντίντι και μένει ως… αδελφός, τόσο στενή σχέση έχουν.

Το 2005-2006 συνδέθηκε με τον κληρονόμο των πετρελαιοπηγών Μπαντρ Τζαφάρ, ο οποίος για χάρη της έκλεισε 8 ορόφους στο ξενοδοχείο «Burj al Arab» στο Ντουμπάι για να της κάνει ένα πάρτι 1 εκατομμυρίου λιρών για τα 35α γενέθλιά της.

Το 2007 μπαίνει στη ζωή της ο Τζέραλντ Μπάτλερ και το 2008 ο μεγιστάνας Βραζιλιάνος χρηματιστής Μάρκους Ελάιας. Το 2009 η σχέση που ξεκίνησε με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Βλαντισλάβ Ντορόνιν φάνηκε να έχει στέρεες βάσεις, αλλά άντεξε ως το 2013, γιατί πηγές ανέφεραν στην Page Six πως ο δεσμός τους έμοιαζε «με επιχειρηματική συμφωνία. Η Ναόμι τού έφερνε αίγλη κι εκείνος χρήματα».

Το 2020 το μοντέλο τον μήνυσε «για να πάρει πίσω κάποια από τα πράγματά της που της κράτησε». Το 2016 η σχέση με τον Χασάν Τζαμέλ διεκόπη λόγω… Ριάνα και το 2017 η αγάπη της για τους αγώνες F1 την ένωσε με τον 66χρονο πολυεκατομμυριούχο Αιγύπτιο Λούις Καμιλέρι. Το 2018 μπήκε στη ζωή της ο ράπερ Skepta κι εκείνος φέρεται να την έβαλε σε ένα τραγούδι του το 2020. Για κάποιους είναι ακόμη μαζί, αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα.


Άγνωστες λεπτομέρειες

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι απέκτησε μια κόρη. Περαιτέρω λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες και οι όποιες πληροφορίες που διαρρέουν είναι εντελώς ασαφείς. «Αγνώστου πατρός», «παιδί με παρένθετη», «η Ναόμι με βραχιολάκι μαιευτηρίου», «φωτογραφίες χωρίς ίχνος κοιλιάς έναν μήνα πριν», «σε σχέση με Αμερικανό το τελευταίο διάστημα», είναι μονάχα κάποιοι από τους τίτλους στα δημοσιεύματα για τη Ναόμι Κάμπελ στον ξένο Τύπο. Κι εκεί που καταλήγουν τα περισσότερα Μέσα είναι ότι το παιδί γεννήθηκε μέσω παρένθετης. Φωτογραφίες που ήρθαν τώρα στο φως της δημοσιότητας και ελήφθησαν τρεις εβδομάδες πριν τη γέννα δείχνουν τη Ναόμι Κάμπελ στη Νέα Υόρκη χωρίς κοιλιά που να μαρτυρά ότι είναι έγκυος. Χωρίς ίχνος κοιλιάς, δηλαδή, ενώ έναν μήνα πριν, η Ναόμι Κάμπελ είχε συμμετάσχει στο σόου του Μαρκ Τζέικομπς.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time