Δεν αποκαλείται τυχαία ως το επταψυχο μέλος της πανίδας. Ο λόγος για μία γάτα που όπως καταγράφηκε στο βίντεο που ακολουθεί πήδηξε από τον πέμπτο όροφο ενός φλεγομενου κτιρίου δίχως να πάθει το παραμικρό!

Σύμφωνα με το ABC News, στελέχη της Πυροσβεστικής του Σικάγο κατέγραφαν σε βίντεο τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς σε διαμέρισμα από τους συναδέλφους τους, όταν ξαφνικά η γάτα έκανε την εμφάνισή της στο παράθυρο. Κανείς δεν περίμενε πως το αιλουροειδές θα πραγματοποιούσε ένα απίστευτο σάλτο και κυρίως πως ύστερα απ’ αυτό θα απομακρυνόταν δίχως να πάθει το παραμικρό.

Το βίντεο όπως θα αναμενόταν έγινε viral καθώς φαίνεται το άλμα της γάτας ενώ παράλληλα ακούγονται και τα έντρομα ξεφωνητά του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

«Πήγε κάτω από το αμάξι μου και κρύφτηκε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και προσπάθησε να σκαρφαλώσει τον τοίχο για να ανέβει ξανά στο διαμέρισμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τοπικού σταθμού της πυροσβεστικής, Λάρι Λάνγκφορντ.

Χάρη στην έγκυρη παρέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά περιορίστηκε σε ένα μόνο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο κτίριο, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματίες, ούτε του ανθρώπινου είδους ούτε των υπολοίπων...

Δείτε το απίστευτο βίντεο