Κεραυνοβόλο έρωτα φαίνεται ένιωσε το αφεντικό της Amazon, ο Τζεφ Μπέζος, για τη νυν σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ κι έβαλε σκοπό να την κατακτήσει παρότι ήταν και οι δύο παντρεμένοι, σύμφωνα με το νέο βιβλίο «Amazon Unbound: Jeff Bezos and the Invention of a Global Empire».

Το Bloomberg, παρουσιάζοντας λεπτομέρειες της «πολιορκίας της Σάντσεζ» από τον Μπέζος που τίναξε τους γάμους τους στον αέρα, αναφέρει πως για να τη «ρίξει», ο μεγιστάνας χρησιμοποίησε ένα… σίγουρο εργαλείο: τον εντυπωσιασμό. Πρώτα με τα επιτεύγματα και μετά με τον πλούτο. Αρχικά ο 57χρονος επιχειρηματίας κάλεσε τη Σάντσεζ στο ετήσιο Συνέδριο για τον Άρη στο Παλμ Σπρινγκς τον Μάρτιο του 2018, χωρίς να είναι παρούσα η γυναίκα του.

Η κλειστή εκδήλωση παρουσιάζει κάθε χρόνο καινοτόμα έργα τεχνητής νοημοσύνης, που δημιουργούν πεφωτισμένοι επιστήμονες στους υπολογιστές και στη διαστημική βιομηχανία και η Σάντσεζ ανταποκρίθηκε με υπερβάλλοντα ενθουσιασμό, ενώ πέρασαν το βραδινό σουαρέ με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι και κουβεντούλα δίπλα στο τζάκι.

Αρνείται τα όσα γράφονται από αντίπαλα ΜΜΕ

Σε μια δεύτερη συνάντηση, ο Μπέζος ξενάγησε τη Σάντσεζ, τον αδελφό της και τη μητέρα τους στην εφημερίδα «Washington Post», που απέκτησε το 2013. Αγνοώντας επιδεικτικά τα όσα γράφονταν στον Τύπο, ο «παντρεμένος, φαλακρός, δισεκατομμυριούχος σπασίκλας» Μπέζος συνέχισε να πολιορκεί την 51χρονη «ημι-διάσημη παντρεμένη τηλεπαρουσιάστρια» Σάντσεζ, όπως τους χαρακτηρίζει η «Daily Mail», με το ζευγάρι να εντοπίζεται σε όλο και περισσότερες περιστάσεις μαζί, όπως στην εκτόξευση του 9ου πυραύλου New Shepard της Blue Origin.

Ο Μπέζος αρνείται τα όσα γράφονται από αντίπαλα ΜΜΕ που θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πεπραγμένα Τραμπ, ασχολούμενα με τη ζωή του, τους ανταγωνισμούς του, τον τρόπο διοίκησης της εταιρείας του και τις απαιτήσεις του για μεγάλες παραγωγές από την Amazon. Όταν πια οι φωτογραφίες τους διέρρευσαν, αμφότεροι χώρισαν, ο Μπέζος από τη Μακένζι Σκοτ μετά από 25 χρόνια γάμου, υπογράφοντας το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία, και η Σάντσεζ από τον κυνηγό ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ. Μέσω αυτού γνώρισε η Σάντσεζ τον Μπέζος και τρία χρόνια μετά η σχέση τους συνεχίζει να στολίζει μαζί με τις δραστηριότητες του μεγιστάνα Μπέζος τα πρωτοσέλιδα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time