Ένα απίστευτο ρεκόρ κατέχει ένας 66χρονος από τη Ζιμπάμπουε ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι πατέρας 151 παιδιών από 16 διαφορετικές γυναίκες.

Ο 66χρονος Μίσεκ Νιαντόρο έχει αναγάγει το σεξ και την… αναπαραγωγή σε δουλειά, οδεύοντας ακάματα προς τον απώτερο στόχο του, να κλείσει τα μάτια του αφήνοντας πίσω 100 συζύγους και 1.000 παιδιά!

Ο Νιαντόρο δεν εργάζεται και ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα καθημερινού σεξ με 4 συζύγους από το οποίο δεν παρεκκλίνει, γιατί όπως δηλώνει αποκλειστική του απασχόληση είναι να ευχαριστεί τις συζύγους του σεξουαλικά. «Πηγαίνω στα υπνοδωμάτια που έχω στο ημερήσιο πρόγραμμά μου, ικανοποιώ τη γυναίκα μου και μετακομίζω στο διπλανό δωμάτιο. Αυτή είναι η δουλειά μου αποκλειστικά», είπε στην εφημερίδα «The Herald».

Διευκρίνισε επίσης πως αλλάζει τη συμπεριφορά του «στην κρεβατοκάμαρα για να ταιριάζω στην ηλικία και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας μου».

Με την άφιξη του χειμώνα του 2021 θα παντρευτεί τη 17η σύζυγο, γιατί θέλει να συνεχίσει το… έργο που ξεκίνησε το 1983, μέχρι να πεθάνει, και μάλιστα θα παντρεύεται νεότερες γυναίκες, επειδή οι μεγαλύτερες έχουν χαμηλότερη λίμπιντο και δεν ανταποκρίνονται στις δικές του υψηλές ορμές.

Η μεγάλη φαμίλια ζει από τη γεωργία, στα 93 στρέμματα που καλλιεργούν τα παιδιά του στα βουνά Μιούρβι, ενώ οι γυναίκες του φροντίζουν το νοικοκυριό, τα παιδιά και να ικανοποιούν τις επιθυμίες του, όπως να του παρέχουν καλό σεξ και καλό φαγητό. Μαγειρεύουν όλες καθημερινά κι εκείνος διαλέγει το νοστιμότερο, επιστρέφοντας «το λιγότερο νόστιμο» ως «ένα μάθημα για να γίνονται καλύτερες». Από οικονομικής άποψης, ο Νιαντόρο ισχυρίζεται ότι δεν αισθάνεται το βάρος των 150 παιδιών, αντίθετα ζει πολυτελή ζωή, καθώς οι απόγονοί του τον πλημμυρίζουν δώρα και χρήματα. Οι γυναίκες του είναι ευτυχισμένες και δύο κυοφορούν.

Τουλάχιστον 50 από τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο, 6 είναι στρατιωτικοί στον Εθνικό Στρατό της Ζιμπάμπουε, 2 στην Αστυνομία, 11 εργάζονται σε άλλα επαγγέλματα, ενώ 13 από τις κόρες του και 23 γιοι του έχουν παντρευτεί, ένας εκ των οποίων ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και έχει ήδη 4 συζύγους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time