Συναυλία με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ισότιμη διανομή εμβολίων προβλήθηκε χθες με τη συμμετοχή των πιο διάσημων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και του Χόλυγουντ.

Συναυλία για καλό σκοπό με τη στήριξη πολλών επωνύμων

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανοίγει τη συναυλία VAX LIVE παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Ένα συγκινητικό τραγούδι για τους ανθρώπους που δίνουν μάχη στα νοσοκομεία έγραψε η Lady Gaga. Είτε μέσα στον συναυλιακό χώρο, είτε μέσω βιντεοκλήσης, οι διασημότεροι ποπ σταρ έδωσαν το παρόν.

Η Σελένα Γκόμεζ απεύθυνε έκκληση για την αποστολή δόσεων και δολαρίων στις φτωχότερες χώρες. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των θεατών στον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού.

Την αμέριστη στήριξή του στην πρωτοβουλία έδωσε και το αμερικανικό προεδρικό ζευγάρι Τζο και Τζιλ Μπάιντεν. Βιντεομήνυμα έστειλε και η σύζυγός του Μέγκαν, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η εκδήλωση ξεπέρασε τον στόχο της, συγκεντρώνοντας 53 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 10 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για τις χώρες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.