«Είναι το χειρότερο τέρας στον κόσμο» υποστηρίζει ακόμη μία πρώην του Μέριλιν Μάνσον, η Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, και σηκώνει νέα τρικυμία κατηγορώντας τον για σεξουαλική, ψυχολογική και σωματική κακοποίηση. Το 36χρονο μοντέλο γίνεται η 15η γυναίκα που έχει καταγγείλει για κακοποίηση τον 52χρονο τραγουδιστή.

Όπως είπε στο περιοδικό «People», ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον Μάνσον το 2010, όταν εκείνος αναζητούσε μια ηθοποιό για μια ταινία του. Η κοινή τους αγάπη για τη λογοτεχνία και την τέχνη τους έφερε κοντά και εκείνη μετακόμισε στο διαμέρισμά του στο δυτικό Χόλιγουντ. Έκτοτε τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν «επεμβατική» τροπή. Της επιδείκνυε τα ναζιστικά του σύμβολα παρά το εβραϊκό της υπόβαθρο, την ξυλοκόπησε γυμνή στο κρεβάτι του μαγνητοσκοπώντας τον ξυλοδαρμό, τη βίαζε ακόμη κι όταν κοιμόταν εξαντλημένη από την αϋπνία στην οποία την υπέβαλλε και την κλείδωνε στο «δωμάτιο κακών κοριτσιών», χωρίς τροφή και νερό. Έφτασε σχεδόν 40 κιλά από τον υποσιτισμό, με τον Μάνσον να χαράζει με μαχαίρι τα προεξέχοντα πλευρά της και τα αρχικά του στο μηρό της, όπου εξακολουθεί να έχει ουλή, ενώ το φρικτότερο όλων είναι πως την υπέβαλε σε σύμφωνο αίματος στις αρχές της σχέσης τους. «Με χάραξε στο στομάχι και μετά ήπιε το αίμα μου. Μετά με έβαλε να πιω το δικό του» είπε η Σμιθλάιν.

«Με υπέβαλε σε πλύση εγκεφάλου και νιώθω αηδία. Όσο περισσότερο τον άφηνα να με πληγώνει, τόσο περισσότερο τον αγαπούσα και αποδείκνυα ότι του ανήκω». Ο Μάνσον ήδη διερευνάται από τις Αρχές του Λος Άντζελες, ενώ μέσω των συνηγόρων του αρνείται «έντονα τους ισχυρισμούς της», μιλώντας για «φρικτές στρεβλώσεις της πραγματικότητας» και επιμένοντας ότι είχε μόνο «συναινετικές σχέσεις με τις συντρόφους του».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΝ ΤΙΜΕ