H σκοτεινή ιστορία ενός εκ των θρυλικών οίκων μόδας θα ζωντανέψει στην οθόνη, μέσα από την ταινία «House of Gucci».

Με τη Lady Gaga, τον Αλ Πατσίνο και τον Άνταμ Ντράιβερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τον Ρίντλει Σκοτ στη σκηνοθεσία, όμως η οικογένεια Gucci είναι εξοργισμένη με την ταινία, πριν καν ολοκληρωθεί.
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και μιλώ εξ ονόματος ολόκληρης της οικογένειας. Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για το κέρδος, για να αυξήσουν τα έσοδα του συστήματος του Χόλιγουντ» σημείωσε η Πατρίτσια Γκούτσι, δισέγγονη του ιδρυτή του οίκου Gucci.

Βασισμένη στο βιβλίο «Ο οίκος των Γκούτσι: μια εντυπωσιακή ιστορία δολοφονίας, τρέλας, αίγλης και απληστίας», η ταινία παρουσιάζει την ιστορία του τελευταίου απογόνου της οικογένειας που υπήρξε διευθυντής του φημισμένου οίκου.
Ο Μαουρίτσιο Γκούτσι πέθανε το 1995 από σφαίρα εκτελεστή, τον οποίο είχε πληρώσει η πρώην γυναίκα του. Η Πατρίτσια Ρετζάνι, η «μαύρη χήρα», όπως την αποκαλούσε τότε ο ιταλικός Τύπος, καταδικάστηκε τρία χρόνια αργότερα και πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή πριν αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους το 2016.

«Έχω ενοχληθεί από το γεγονός ότι η Lady Gaga παίζει το χαρακτήρα μου στη νέα ταινία του Ρίντλει Σκοτ χωρίς καν να έχει την ευγένεια και τη λογική να έλθει και να με συναντήσει. Δεν είναι θέμα χρημάτων επειδή δεν θα πάρω ούτε σεντ για την ταινία αλλά κοινή λογική και σεβασμός» τόνισε η Πατρίτσια Ρετζιάνι.
Αυτό που έχει επίσης εξοργίσει τους Gucci είναι η επιλογή των ηθοποιών. Θεωρούν ότι οι όχι τόσο ψηλοί στο ανάστημα Πατσίνο και Τζάρεντ Λέτο, κάνουν τους άνδρες της οικογένειας να φαίνονται κοντοί, άσχημοι και χοντροί.