Νέες λεπτομέρειες για την παράνομη σχέση που φέρεται να διατηρούσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, με 35χρονη επιχειρηματία αμερικανικής καταγωγής, έρχονται στο προσκήνιο από τη «Mirror».
Ο δεσμός, σύμφωνα με την Τζένιφερ Αρκιούρι, διήρκησε τέσσερα χρόνια, από το 2012 έως το 2016, όταν ο Τζόνσον ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Γουίλερ.
mirror
Αξιοσημείωτο είναι ότι η 35χρονη είχε βρεθεί πέρυσι στο επίκεντρο έρευνας εξαιτίας επιχορηγήσεων που έλαβε η επιχείρησή της το διάστημα που ο «εραστής» της, Μπόρις Τζόνσον, ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Σε σημερινό δημοσίευμα της «Mirror», η Αρκιούρι περιγράφει πώς έκανε έρωτα με τον Βρετανό πρωθυπουργό στον καναπέ του σπιτιού του, όταν έλειπε η γυναίκα του, και πώς παραλίγο να τους πιάσει στα... πράσα. 

«Συζητούσαμε κάποια από τα τελευταία κεφάλαια για το βιβλίο του. Μου είπε ότι έχει πάθει “συγγραφικό μπλοκάρισμα”, ότι πρέπει να βρει τι προσπαθεί να πει και ότι θέλει να ακούσω τι έγραψε. “Πραγματικά σε χρειάζομαι μωρό μου”», μου είπε.
Στη συνέχεια αρχίσαμε να διαβάζουμε “Μακβέθ”, που ήταν κάτι σαν προκαταρκτικά για εμάς. Του είπα “ας προχωρήσουμε στο καλό κομμάτι”. Μου απάντησε “με ξετρελαίνει αυτό πάνω σου, που θες να περνάμε στο καλό κομμάτι”...», αναφέρει η Αρκιούρι στην εφημερίδα.



Όπως συνεχίζει η Αρκιούρι, η σύζυγος του Τζόνσον, Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία ο Βρετανός πρωθυπουργός απέκτησε 4 παιδιά προτού τελικά πάρουν διαζύγιο, επέστρεψε σπίτι νωρίτερα:
«Αν είχα μείνει 10 λεπτά παραπάνω θα βρισκόμουν σπίτι του όταν επέστρεψε η Μαρίνα. Δεν αισθάνεσαι όμορφα όταν το σκέφτεσαι αυτό».

Η Αρκιούρι αναφέρει πως ο Τζόνσον την άφησε μάλιστα μόνη της για μερικά λεπτά, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το τυρί που θα σέρβιρε με το κρασί και πετάχτηκε να αγοράσει.
Τότε η Αρκιούρι έβγαλε μια σέλφι από την κουζίνα του σπιτιού του.

Η Αρκιούρι αποκάλυψε πως χρησιμοποιούσε το κωδικό όνομα «Alex the Great» στο κινητό της για τον εραστή της -από το όνομα του Έλληνα στρατηγού και επειδή το πρώτο όνομα του Τζόνσον είναι «Alexander».