Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα έφερε πολλά σύννεφα στο παλάτι και στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Παράλληλα, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναμένουν αντιδράσεις κυρίως απ’ τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σήμερα λοιπόν, ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την προβολή της συνέντευξης.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε σ’ ένα εμβολιαστικό κέντρο όπως ήταν προγραμματισμένο και όταν φυσικά ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη συνέντευξη απλά χαμογέλασε.

Σύμφωνα με τους βασιλικούς δημοσιογράφους, ο Κάρολος «χαμογέλασε νευρικά» και συνέχισε να περπατά, αγνοώντας την ερώτηση.
skynews-prince-charles-visit_5298500

Η επίσκεψη του Καρόλου ήταν μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η διστακτικότητα του κόσμου για τα εμβόλια κατά του κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι είπε, μεταξύ άλλων, στην Όπρα ότι ένιωθε «απογοητευμένος» από τον πατέρα του, καθώς σταμάτησε να δέχεται τα τηλεφωνήματά του από τότε που αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από τη βασιλική οικογένεια.

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι. Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, τη θεραπεία αυτής της σχέσης» είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Κάρολος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταρρακωμένος από τις κατηγορίες που του πρόσαψε ο μικρός του γιος στη συνέντευξη, δεν έδειξε το παραμικρό στη διάρκεια της επίσκεψής του στο εμβολιαστικό κέντρο.

Δείτε την επίσκεψή του Καρόλου στο εμβολιαστιό κέντρο.