Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες, Τετάρτη, ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ του έγραψε μία πολύ γενναιόδωρη επιστολή.

«Ο πρόεδρος έγραψε μία πολύ γενναιόδωρη επιστολή» δήλωσε ο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο. «Επειδή ήταν ιδιωτική, δεν θα μιλήσω γι' αυτή πριν μιλήσω με τον ίδιο, αλλά ήταν γενναιόδωρη», δήλωσε ο πρόεδρος Μπάιντεν.

Άτομο από το στενό κύκλο του Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ότι το γράμμα περιέχει τις ευχές του απερχόμενου προέδρου για την επιτυχία της χώρας με τον Μπάιντεν πλέον στο τιμόνι της.

Η ίδια πηγή διαβεβαιώνει ότι η προσωπική αυτή επιστολή ήταν στην κορυφή της λίστας των πραγμάτων που ο Ντόναλντ Τράμπ ήθελε να κάνει πριν φύγει από το Οβάλ Γραφείο. Μάλιστα, το περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής έχει γνωστοποιηθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό συνεργατών του προέδρου.

Παρά την ταραχώδη μεταβίβαση της εξουσίας, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ήθελε να κρατήσει αυτή την παράδοση, καθώς και ο ίδιος είχε λάβει ένα αντίστοιχο σημείωμα από τον προκάτοχο του Μπαράκ Ομπάμα.