Το αποχαιρετιστήριό του μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό, λίγες ώρες πριν την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο και την παράδοση της εξουσίας στον Τζο Μπάιντεν, έστειλε μέσα από βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ.


«Αυτήν την εβδομάδα θα ορκιστεί μια νέα κυβέρνηση και προσευχόμαστε να καταφέρει να διατηρήσει την Αμερική σε ασφάλεια και ευημερία» είπε αναφερόμενος στον Τζο Μπάιντεν.


Την ίδια στιγμή, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, προχώρησε στον απολογισμό της θητείας του, περήφανος για τη στάση του απέναντι στην Κίνα που «ένωσε» τον κόσμο απέναντι της και δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο αξίωμα.


Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σκηνές που σόκαραν τον πλανήτη από την επίθεση στο Καπιτώλιο. «Όλοι τρομοκρατηθήκαμε με την επίθεση στο Καπιτώλιο. Η πολιτική βία δεν μπορεί ποτέ να γίνει ανεκτή» είπε αναφερόμενος στα δραματικά γεγονότα εισβολής των οπαδών του στο κτίριο.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε την Μελάνια Τραμπ, όλη του την οικογένεια και τον αντιπρόεδρο Πενς. Ακόμη, ευχαρίστησε όλους τους συμβούλους του και τους συνεργάτες του αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και φυσικά τον αμερικανικό λαό που τον ανέδειξε σε αυτό το προνομιακό αξίωμα.



Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προέτρεψε σήμερα τους Αμερικανούς «να προσευχηθούν» για την επιτυχία της επόμενης κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του.


«Αυτήν την εβδομάδα θα ορκιστεί μια νέα κυβέρνηση και προσευχόμαστε να καταφέρει να διατηρήσει την Αμερική σε ασφάλεια και ευημερία», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δείτε την τελευταία ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ