O Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει το γνωστό του «ρεπερτόριο» στο Twitter, ανακηρρύσοντας τον εαυτό του νικητή των εκλογών, την ώρα που καμιά προσφυγή της ομάδας του στη δικαιοσύνη δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο περί νοθείας. Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα αμφισβητεί σήμερα και την διαδικασία επανακαταμέτρησης στην Τζόρτζια, καθώς, όπως λέει πρόκειται για μια ακόμη «νοθευμένη» διαδικασία.


Ο Αμερικανός πρόεδρος ενέτεινε τις επιθέσεις του προς την εκλογική διαδικασία, μετά τη χθεσινή του ανάρτηση που ερμηνεύτηκε ως παραδοχή ήττας και την οποία ανασκεύασε λίγα λεπτά αργότερα.


«Κέρδισα τις εκλογές»


«Κέρδισα τις εκλογές!» έγραψε για μια ακόμη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter, παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όσα λέει τόσες μέρες τώρα, περί νοθείας και απάτης.


Αργότερα και παρά το γεγονός πως η πολιτεία της Τζόρτζια ξεκίνησε επανακαταμέτρηση, ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβήτησε και αυτή τη διαδικασία. «Η ψεύτικη επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί δεν επιτρέπει τον έλεγχο και την διασταύρωση των υπογραφών. Σπάστε το αντισυνταγματικό διάταγμα συναίνεσης» έγραψε.