«Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» οι «κουκουλοφόροι μάρτυρες τις υπόθεσης Novartis, που με βάσει τις «μαρτυρίες» τους κρεμάστηκαν στα μανταλάκια δέκα πολιτικά πρόσωπα, πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ως δήθεν εμπλεκόμενοι στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της χώρας, που τελικά αποδείχθηκε σκευωρία,  ξαναφόρεσαν τις  κουκούλες τους, αλλά αυτή τη φορά για να ... βραβευθούν από την  ευρωομάδα της Αριστεράς.


Άγνωστο πως εντοπίστηκαν και επίσης άγνωστο το πώς πείστηκαν να εμφανιστούν στην εκδήλωση έστω και με βίντεο, το οποίο προβλήθηκε και στο οποίο είχαν μαγνητοσκοπηθεί μηνύματα με δήλωσή τους για την απονομή,  τα οποία προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Αναφέρθηκαν στην υπόθεση - Η αντίδραση Γεωργιάδη


Οι μάρτυρες - οι οποίοι διατηρούν την ανωνυμία τους-, αναφέρθηκαν στην υπόθεση Novartis, χωρίς να διαφαίνονται τα πρόσωπά τους και με παραποιημένη φωνή. Oι δύο μάρτυρες βραβεύτηκαν προφανώς για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσεφεραν, με το ετήσιο βραβείο για «Δημοσιογράφους, μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και υπερασπιστές του δικαιώματος στην πληροφόρηση» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες από την Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE / NGL.


Αιχμηρό twittter από Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε στο twitter με αιχμηρό τρόπο τη βράβευση των «κουκουλοφόρων». Συγκεκριμένα, ανέφερε το εξής: «πώς βρήκαν οι της ομάδος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς την επαφή με τους μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος "Μάξιμο Σαράφη" και "Αικατερίνη Κελέση" και τους έβαλαν και να μιλήσουν; αφού κανείς δεν ξέρει ποιοι ειναι πλην της κας Τουλουπάκη...μαλλον θα ειχαν το τηλ τους κάπου».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Δείτε τα βίντεο των μαρτύρων όπως δημοσιεύτηκαν