Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μπακού μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ και του έλληνα πρέσβη Νικολάου Πιπερίγκου, με θέμα συζήτησης την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν.


Να αναπτυχθούν οι σχέσεις Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν 


Την κοινή βούληση να αναπτυχθούν περαιτέρω οι σχέσεις Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν σε όλους τους τομείς προς αμοιβαίο όφελος και των δύο χωρών, εξέφρασαν από κοινού ο Αζέρος υπουργός Εξωτερικών Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ και o Έλληνας πρέσβης στο Μπακού Νικόλαος Πιπερίγκος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, κατά τη συνάντησή τους σήμερα οι δύο πλευρές τόνισαν ότι αποδίδουν μεγάλη σημασία στις διμερείς σχέσεις και υπογραμμίστηκε ιδιαίτερα η σημασία να αξιοποιηθεί το πλήρες δυναμικό συνεργασίας μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Ελλάδας.

Όσον αφορά τη συνάντηση, οι κ.κ. Μπαϊράμοφ και Πιπερίγκος αντάλλαξαν απόψεις για μια σειρά θεμάτων από την ατζέντα της διμερούς συνεργασίας τους, όπως τις πολιτικές, οικονομικές, εμπορικές, ανθρωπιστικές σχέσεις.

Επίσης, συζήτησαν για τη συνεργασία τους σε διεθνείς οργανισμούς και άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.


Δείτε την ανάρτηση του  Αζέρου υπουργού Εξωτερικών