Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα του εξαντλημένου Ντόναλντ Τραμπ μετά το φιάσκο της προεκλογικής του συγκέντρωσης στο άδειο γήπεδο της Τούλσα στην Οκλαχόμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ταξίδεψε στην Οκλαχόμα για μια ομιλία που αναμενόταν να είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση στον κόσμο σε κλειστό χώρο εν μέσω πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Η ομιλία κατέληξε σε φιάσκο και το στάδιο έμεινε άδειο. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, χρήστες της πλατφόρμας TikTok αποφάσισαν να μποικοτάτουν την ομιλία και να αγοράσουν εισιτήρια με αποτέλεσμα οι κρατημένες θέσεις να μέινουν άδειες.

Επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο μετά το φιάσκο ο Τραμπ κατέβηκε από το προεδρικό ελικόπτερο με πουκάμισο ξεκούμπωτο στον γιακά, τη γραβάτα λυμένη, το χαρακτηριστικό καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» («Να Κάνουμε Ξανά Μεγάλη την Αμερική») στο χέρι και την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται ταπεινωμένος, φαίνεται πως πληρώνει το τίμημα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα έξαρσης της ρατσιστικής βίας αλλά και το θέμα της πανδημίας στη χώρα του.