Σοκάρουν οι τελευταίες ειδήσεις που ήρθαν στο φως και αφορούν τον δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Λίβυος δικτάτορας κρατούσε επί 25 χρόνια στο ψυγείο του το κεφάλι ενός πολιτικού του αντιπάλου, ο οποίος αποκεφαλίστηκε μετά από δική του εντολή.

Οι αρρωστημένες συνήθειες του Καντάφι έρχονται στο φως μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τίτλο «Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi».

Σ’ αυτό μιλά ένας αποστάτης πράκτορας του CNN, ο οποίος διοικεί τώρα μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων, που είχε προσφέρει τις… υπηρεσίες της αρκετές φορές στον Καντάφι.Όπως αποκαλύπτει λοιπόν, πληρώθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν πολιτικό αντίπαλο του δικτάτορα και να επιστρέψει το κεφάλι του, ως απόδειξη ότι έχει κάνει την δουλειά για την οποία πληρώθηκε.

Μάλιστα το κεφάλι το κράτησε φυλαγμένο σε ένα ψυγείο, μαζί με τα άψυχα σώματα και άλλων θυμάτων του.Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Καντάφι είχε διαμορφώσει και μια αίθουσα κάτω από το πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου βίαζε συνεχώς φοιτήτριες.

Η αίθουσα αυτή είχε κρεβάτι, τζακούζι και ειδικά όργανα για να εξετάζονται γυναικολογικά οι φοιτήτριες για να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν φορείς  σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων!