Απλά η εστία της δικής τους κανονικότητας θα είναι μια έπαυλη στο Μαλιμπού με κόστος 14.500 δολάρια τη μέρα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν μαζί με τον γιο τους Αρτσι εγκατέλειψαν στα μέσα Μαρτίου το Βανκούβερ και εγκαταστάθηκαν στο Μαλιμπού, καθώς εκεί σκοπεύουν να μείνουν για μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή μένει σε ένα συγκρότημα η τοποθεσία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Εδώ και καιρό όμως βρίσκονται σε διαπραγμάτευση ώστε η κατοικία τους από εδώ και πέρα να είναι η επιβλητική έπαυλη «Petra Manor» των 1200 τ.μ., με 8 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, πισίνα, γήπεδο τένις και κόστος 14.500 δολαρίων τη βραδιά.

Η υπέροχη πέτρινη έπαυλη υπήρξε από το 2014 κατοικία του σταρ του «Baywatch» Ντέιβιντ Σαρβέ και της συζύγου του Μπρουκ Μπερκ.

Το συνολικό κόστος της έπαυλης αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 20 εκατ. δολάρια, όμως οι ιδιοκτήτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τη διαθέσουν προς πώληση. Στα συν του συγκροτήματος συγκαταλέγεται και το ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία, στην αγορά με τις εντυπωσιακές μπουτίκ οίκων υψηλής ραπτικής, αλλά και στο εστιατόριο «Nobu».

Το ζευγάρι θα μείνει μερικούς μήνες δοκιμαστικά στην έπαυλη που βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ.

Πρόκειται για μια πρακτική που υιοθετούν πολλοί στην Καλιφόρνια προκειμένου να αποφασίσουν αν μια κατοικία ή η γειτονιά ανταποκρίνεται στα στάνταρ τους.

«Οι επαύλεις που διαθέτουμε βρίσκονται πάντα σε γειτονιές με οικογένειες υψηλού κοινωνικού status, οπότε όσοι μένουν δοκιμαστικά ελέγχουν και την ασφάλεια της γειτονιάς πέρα από την ίδια την κατοικία.

Αυτό θα κάνουν ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι έχουν έναν επιπλέον λόγο να περάσουν μια δοκιμαστική περίοδο στο σπίτι καθώς πρέπει να δουν πώς όλο αυτό θα λειτουργήσει και σε σχέση με το προσωπικό που τους συνοδεύει, όπως οι προσωπικοί τους βοηθοί, αλλά και οι άνδρες της ασφάλειάς τους», δήλωσε στην «Daily Mail» ο Στιούαρτ Χέλερ, ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου «Stay Awhile Villas».