Ένα ακόμη τηλεοπτικό δίκτυο, το CNN αποθεώνει την Ελλάδα για την καλή τακτική που είχε από την πρώτη στιγμή απέναντι στην παγκόσμια μάχη κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

 Σε ένα βίντεο δύο λεπτών το CNN συγκρίνει την Ελλάδα με την Ιταλία και παραθέτει επιχειρήματα υπέρ της Ελλάδος για την άμεση λήψη των μέτρων προστασίας των πολιτών προκειμένου να μην διαδοθεί ο ιός.

 Μεταξύ άλλων, το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο τονίζει τα μέτρα που πήρε έγκαιρα η ελληνική κυβέρνηση, όταν ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ήταν ακόμα περιορισμένος. Επιπροσθέτως γίνεται αναφορά στην ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Το CNNi αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έλαβαν άμεσα μέτρα με το κλείσιμο των σχολείων και των χώρων εστίασης, ενώ ειδική αναφορά γίνεται και στα αυστηρά μέτρα του περιορισμού της κυκλοφορίας που ισχύουν μέχρι σήμερα.

 Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τους ελέγχους της αστυνομίας, στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ σύγκριση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με την Ιταλία, η οποία αριθμεί περισσότερα από 100.000 περιστατικά. Τέλος, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, αναφορικά με την έγκαιρη πρωτοβουλία λήψης μέτρων.


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα