Το πρώην «αφεντικό» της Formula 1, Μπέρνι Έκλστοουν, θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 χρόνια του αυτή τη φορά, επιβεβαίωσε ο ίδιος σήμερα (3/4), στη βρετανική εφημερίδα The Daily Mail.

«Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο», δήλωσε. «Το γεγονός είναι ότι δεν εργάζομαι πολύ εδώ και λίγο καιρό, οπότε έχω χρόνο να προπονηθώ», πρόσθεσε. «Για μένα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του να γίνω πατέρας στα 29 και να είμαι πατέρας στα 89» συμπλήρωσε ο Έκλστοουν, η Βραζιλιάνα σύζυγος του οποίου (παντρεύτηκαν το 2012), Φαμπιάνα Φλόζι, είναι 43 ετών.

«Ναι, (η σύζυγός μου) είναι χαρούμενη, αλλά μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί όλοι εκπλήσσονται από αυτό που θα ζήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον εαυτό μου, αλλά ειδικά γι΄ αυτήν, γιατί το περίμενε» συνέχισε ο... αειθαλής, άλλοτε πανίσχυρος παράγοντας.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, αυτός θα είναι ο πρώτος γιος του. Ο Έκλστοουν είναι ήδη πατέρας τριών θυγατέρων, των Ντέμπορα (65 ετών), Ταμάρα (35) και Πέτρα (31). Κυριάρχησε στη F1, την κορυφαία κατηγορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, από τη δεκαετία του 1980 έως το 2016.

Τη χρονιά εκείνη ο έλεγχος της F1 πέρασε, έναντι 8 δις δολαρίων, στον αμερικανικό όμιλο Liberty Media, κι εκείνος «αποστρατεύτηκε» με τον τιμητικό τίτλο του ομότιμου προέδρου.