Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο μοιράστηκε στο instagram η Ayda Field, η 40χρονη σύζυγος του Robbie Williams, καθώς κατέγραφε τη στιγμή που εκείνος επέστρεφε στο σπίτι, ύστερα από τρεις εβδομάδες καραντίνας, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, την 7χρονη Θεοδώρα και τον 5χρονο Τσάρλτον να τον υποδέχονται.

Ο Βρετανός ποπ σταρ, επιστρέφοντας από την Αυστραλία στο Λος Άντζελες όπου είναι εγκατεστημένος μόνιμα με την οικογένειά του, προτίμησε για προληπτικούς λόγους κατά της μετάδοσης του κορoνaϊού, να παραμείνει σε καραντίνα.

«Μη μου το ξανακάνεις αυτό» ακούγεται η Ayda Field να λέει στον σύζυγό της, στο instastory video που ανέβασε εκείνος λίγη ώρα αφότου έφτασε στο σπίτι τους.

Η Ayda Field που αυτές τις τρεις εβδομάδες είχε μόνη της την ευθύνη των τεσσάρων παιδιών τους, της Θεοδώρας, του Τσάρλτον, της 18 μηνών Κολέτ και του νεογέννητου γιου τους Μπο, είχε κοινοποιήσει στο instagram στις 18 Μαρτίου ένα αστείο βίντεο όπου ο Robbie Williams στη διάρκεια της καραντίνας του, είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι στο σπίτι τους, με την ίδια να σχολιάζει: «Όταν ο Ρωμαίος συναντά την Ιουλιέτα…»

Με μία τελευταία ανάρτησή της στο instagram η Ayda Field κοινοποιεί με χιούμορ το αυστηρό εβδομαδιαίο πρόγραμμα χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή που «επιβάλλει» η κόρη τους Θεοδώρα στον διάσημο μπαμπά της, ύστερα από την κατάχρηση –όπως τον παρατηρεί- που έκανε στη διάρκεια της καραντίνας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@robbiewilliams After 3 weeks...REUNITED!!!! So happy to have daddy home after separate quarantines #togetheratlast #quarantinelife #stayhome AWxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@robbiewilliams Teddy is enforcing her own strict computer quarantine rules for daddy #newbossintown #sundayvibes AWxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) στις