Αυξάνονται τα κρούσματα στην Βρετανία, αλλά παράλληλα αυξάνονται και τα ποσοστά των νέων ανθρώπων που προσβάλλονται από τον ιό.

Ειδικότερα, επιπλέον 29 θανάτους ανακοίνωσε το σύστημα υγείας της Βρετανίας, αυξάνοντας των συνολικό αριθμό των νεκρών από τον κοροναϊό σε 137.

 Τα 29 νέα θύματα προέρχονται από την Αγγλία, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε ο πρώτος θάνατος στη Βόρεια Ιρλανδία και τρεις ακόμη νεκροί από τον κοροναϊό στη Σκοτία. Σύμφωνα με το NHS τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ 47 και 96 ετών.

 Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με κοροναϊό στη Βρετανία αυξήθηκε στους 2.626 όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Υγείας της χώρας. Ο απολογισμός αυτός είναι αυξημένος κατά 676 κρούσματα, ήτοι 35% σε σύγκριση με χθες Τρίτη. Προς το παρόν, στη Βρετανία έχουν καταγραφεί 71 θάνατοι από τον ιό.

Στην Ελβετία και το Λιχτενστάιν, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν βγει θετικοί στον νέο κοροναϊό ανέρχεται πλέον σε 3.028, γνωστοποίησαν σήμερα οι ελβετικές αρχές. 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής από τον Covid-19.


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα