Σπαρακτικό είναι το viral βίντεο ενός 9χρονου παιδιού που ζητάει να πεθάνει λόγω του μπούλινγκ που δέχεται από τους συμμαθητές του.

Ο μικρός Quaden έχει γεννηθεί με νανισμό, οι συμμαθητές του τον κοροϊδεύουν καθημερινά για το ύψος και την εμφάνισή του. Η μητέρα του μικρού, που τράβηξε το βίντεο, δηλώνει αγανακτισμένη. Δημοσίευσε το βίντεο, όπως λέει, για να προβάλλει τις συνέπειες που έχει στα παιδιά ο σχολικός εκφοβισμός.




Χιλιάδες χρήστες έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου ο μικρός Quaden να βρει και πάλι το χαμόγελό του!

Η στήριξη που έχει δεχτεί το μικρό παιδί είναι τεράστια, μάλιστα ένας κωμικός που έτυχε να δει το βίντεο, αποφάσισε να συγκεντρώσει λεφτά και να στείλει τον μικρό στη Disneyland!


Ο Brad Williams που έχει επίσης γεννηθεί με νανισμό, ίδρυσε μια σελίδα και κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 120.000 δολάρια. «Δημιουργώ αυτό το GoFundMe για να κάνω γνωστό στον Quaden ότι ο εκφοβισμός δεν θα γίνει ανεκτός και ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που αξίζει χαρά» έγραψε.


Την ίδια ώρα στο πλευρό του παιδιού βρέθηκε και ο Hugh Jackman με ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο ηθοποιός είπε: «Quaden, είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις» , ««ό,τι και να γίνει έχεις στο
πρόσωπό μου έναν φίλο».