Εξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς μέσα σε κτίριο στη γερμανική πόλη Ροτ αμ Ζέε, στη Βάδη Βυρτεμβέργη, αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του γερμανικού περιοδικού Focus το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία.

«Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ροτ αμ Ζε, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και πιθανόν να καταγραφούν θάνατοι, ο ύποπτος κρατείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μια οικογενειακή διαμάχη» έγραψε στο Twitter η αστυνομία.

Τα θύματα, που σύμφωνα με την Bild ανακαλύφθηκαν στην είσοδο του πανδοχείου, συμμετείχαν σε μια «οικογενειακή συγκέντρωση», αναφέρει το Spiegel στην ηλεκτρονική σελίδα του, επικαλούμενο αστυνομική πηγή. Ο ύποπτος ως δράστης είναι ένας άνδρας γεννημένος το 1983, σύμφωνα με την Bild. Έδρασε μόνος και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για ύπαρξη συνεργού, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ροτ αμ Ζέε, μιας μικρής κοινότητας 5.200 κατοίκων κοντά στη Στουτγάρδη, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυτεμβέργης.

Το κίνητρο των πυροβολισμών δεν είναι ακόμη σαφές και η αστυνομία απευθύνει έκκληση να αποφεύγεται οποιαδήποτε «εικασία».