H Sophie Anderson, ήταν ένα υγιές 11χρονο κορίτσι που πήγαινε στο γυμνάσιο και λάτρευε το φαγητό. Κάποια στιγμή όμως η οικογένειά της, έλαβε ένα γράμμα με γραφήματα, το οποίο τους προειδοποιούσε ότι κινδυνεύει να πάρει πολύ βάρος. Έτσι η μικρή απέκτησε μια εμμονή με την εικόνα του σώματός της και άρχισε να χάνει βάρος. Έφτασε να ζυγίζει λιγότερο από 25 κιλά.

Τα όργανά της άρχισαν να δυσλειτουργούν ενώ σώθηκε όταν αναγκάστηκε λόγω της κατάστασής της, να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί την τάισαν με το ζόρι καθώς της χορήγησαν ορό. Τρέφεται με ορό

article-2585228-1C70617F00000578-203_634x580.jpg

Τώρα η 13χρονη πλέον Sophie, αναρρώνει,  ενώ άνοιξε την καρδιά της σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την τραγική εμπειρία της, θέλοντας έτσι να αποτρέψει τους νέους από την διατροφική διαταραχή.

«Είναι γελοίο να ζυγίζουν παιδιά σε τόσο μικρή ηλικία. Και αυτό γιατί πολύ λογικό λίγο πριν την εφηβεία να έχεις λίγο λίπος παραπάνω.» δήλωσε η ίδια ενώ όπως αποκάλυψε, τα παιδιά της τάξης της, συζήτησαν τα γράμματα που είχαν λάβει για το βάρος τους και αυτό την έκανε να αισθάνεται ακόμα χειρότερα.

«Ήμουν ένα πολύ χαρούμενο παιδί όμως ξαφνικά άρχισα να έχω εμμονές με το σώμα μου και το γράμμα φταίει για αυτό…»