Ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σε σχολείο, προστέθηκε στη μακρά σχετική λίστα της ιστορίας εγκλημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένοπλος πυροβόλησε δύο γυναίκες σε πάρκινγκ Δημοτικού σχολείου στο Βανκούβερ, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Το νέο αιματηρό περιστατικό σε σχολείο των ΗΠΑ σημειώθηκε στο Anderson Elementary School, στο Βανκούβερ, την ώρα που τα παιδιά σχολούσαν. Ο δράστης πυροβόλησε τις δύο γυναίκες και κατόπιν μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και διέφυγε. Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο, ο ένοπλος εντοπίστηκε βουτηγμένος στα αίματα, να κείτεται πάνω στο τιμόνι νεκρός. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας που πυροβόλησε τις δύο γυναίκες, σταμάτησε με το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε άγνωστη κατάσταση. Η αστυνομία έδωσε εντολή να μείνει κλειστό το σχολείο, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα για τα κίνητρα του εγκλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ