Οριάζουν οι φήμες ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, περιμένει και τέταρτο παιδί. Έχοντας ήδη τρία παιδιά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, λέγεται πως η Κέιτ διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της.

Η δούκισσα υπέφερε σε όλες τις εγκυμοσύνες της από σοβαρή μορφή ναυτία, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως θα σταματούσε στα τρία παιδιά.

Αν και ακόμα το παλάτι δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η βασιλική συντάκτρια Σάντος Λόπεθ δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη, καθώς η ίδια παρατήρησε δύο «σημάδια», σχετικά με την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα πάντα με την βασιλική συντάκτρια, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσαν τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο, η μέλλουσα βασίλισσα, εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ανανεωμένη με λίγο πιο κοντά μαλλιά και με πιο φωτεινό χρώμα, ως σκούρα ξανθιά.

«Κάθε φορά που η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες» είπε η Λόπεθ.