Με το κορυφαίο βραβείο PR In - House Team of the Year και 15 ακόµα διακρίσεις (Platinum, Gold, Silver και Bronze βραβεία) στον τοµέα της εταιρικής επικοινωνίας τιµήθηκε ο Όµιλος ΟΤΕ στα φετινά PR Awards.

Ειδικότερα, o Όµιλος κατέκτησε 1 Silver βραβείο για την ψηφιακή καµπάνια του Ενιαίου Απολογισµού Βιώσιµης Ανάπτυξης 2022 στο LinkedIn. Επιπλέον, τρία βραβεία (2 Gold, 1 Bronze) δόθηκαν για την επικοινωνία του COSMOTE CHRONOS, την εφαρµογή επαυξηµένης πραγµατικότητας, που κάνει τα µνηµεία του Ιερού Βράχου και των κλιτύων της Ακρόπολης να «ζωντανεύουν» όπως ήταν στην αρχαιότητα. Οι θυγατρικές του Οµίλου, COSMOTE e-Value και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διακρίθηκαν µε 8 και 3 βραβεία, αντίστοιχα.

Η COSMOTE e-Value συγκέντρωσε τρία βραβεία (1 Platinum, 1 Gold, 1 Silver) για την καµπάνια προσέλκυσης ανθρώπινου δυναµικού στα social media «Αξίζει να στείλεις!», 1 Silver για το corporate website www.cosmoteevalue.gr και 1 Silver βραβείο για την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού Lead the Change- A Developmental Guide for SelfEmpowerment and Customer Excellence. Η οµάδα της COSMOTE e-Value κέρδισε, επίσης, 2 βραβεία (1 Silver, 1 Bronze) για το πρόγραµµα employee engagement Cosmotel και 1 Bronze βραβείο για το The 3 E’s (Elevating Employee Engagement): Social Media Integration.

Τέλος, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ απέσπασε 2 Bronze βραβεία για τo πρόγραµµα engagement εργαζοµένων COSMOPOP και 1 Bronze για το ηλεκτρονικό περιοδικό CosmoVoice. «Η ανάδειξή µας ως PR In - House Team of the Year, αλλά και οι 15 ακόµα διακρίσεις µας αντανακλούν τη δέσµευσή µας για αποτελεσµατική στρατηγική επικοινωνίας των δράσεων και των πρωτοβουλιών του Οµίλου ΟΤΕ. Μιας εταιρείας που καλύπτει ένα ευρύ φάσµα δραστηριοτήτων και έχει ειδικό βάρος για την οικονοµία, την κοινωνία και τη χώρα. Ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Εταιρικής Επικοινωνίας & Βιώσιµης Ανάπτυξης του Οµίλου, που αποδεικνύουν έµπρακτα ότι η καλά συντονισµένη οµαδική δουλειά είναι το κλειδί για νέα, δηµιουργικά µονοπάτια που φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσµατα», δήλωσε σχετικά η Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας & Βιώσιµης Ανάπτυξης Οµίλου ΟΤΕ, κ. Ντέπη Τζιµέα.

Τα PR Awards διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά από την Boussias Events και έχουν ως στόχο να αναδεικνύουν τις οµάδες και τις εταιρείες που σχεδιάζουν και υλοποιούν καινοτόµες και αποτελεσµατικές πρωτοβουλίες στον τοµέα της εταιρικής επικοινωνίας και των δηµοσίων σχέσεων.