Κάθε χρόνο, η Apple παρουσιάζει μια νέα σειρά iPhone και η εισαγωγή της είναι το πιο σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο της Apple. Πιστή και φέτος στο ραντεβού της η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 15, το iPhone 15 Plus, το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max, το οποίο και αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στην Ελλάδα από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 15 διαθέτει Dynamic Island, κύρια κάμερα 48MP και υποδοχή USB-C. Όλα αυτά σε ένα ανθεκτικό σχεδιασμό από γυαλί εμποτισμένο με χρώμα και αλουμίνιο. Είναι κατασκευασμένο από περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες που καθιστούν το iPhone πιο προσβάσιμο σε όλους.

Ας δούμε όμως όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο IPhone 15:

1.Το iPhone 15 έρχεται σε μαύρο, μπλε, πράσινο, κίτρινο και ροζ. Τα 15 Pro και 15 Pro Max είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο, για πρώτη φορά για τη σειρά iPhone. Και εδώ οι επιλογές χρωμάτων για το iPhone 15 Pro, όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται στον ιστότοπο της Apple είναι το Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium και Natural Titanium.

2.Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus λειτουργούν με τον ίδιο επεξεργαστή A16 Bionic από τη σειρά iPhone 14 Pro, επομένως μπορούμε να περιμένουμε παρόμοιες επιδόσεις με τα τηλέφωνα υψηλής ποιότητας του περασμένου έτους. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max λειτουργούν με τον τελευταίο επεξεργαστή A17 Pro της Apple.

3.Τα μοντέλα Pro, ως συνήθως, διαθέτουν αρκετές πρόσθετες φυσικές αναβαθμίσεις. Ο διακόπτης σίγασης έχει αντικατασταθεί από ένα κουμπί Action που θέτει σε σίγαση το τηλέφωνό σας από προεπιλογή, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει μια σειρά λειτουργιών όπως το άνοιγμα της εφαρμογής Κάμερα, η ενεργοποίηση των φωνητικών σημειώσεων ή η ενεργοποίηση των λειτουργιών Προσβασιμότητας.

4.Πέρυσι, η Apple έφερε το Emergency SOS μέσω δορυφόρου στη σειρά iPhone 14, ώστε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, εάν χρειαζόσασταν βοήθεια, να μπορείτε να τη λάβετε. Με την ανακοίνωση της σειράς iPhone 15, η Apple πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην υπηρεσία στην Οδική Βοήθεια μέσω Δορυφόρου, χάρη σε μια συνεργασία με την AAA. Η λειτουργία ανοίγει περισσότερους τρόπους για να επωφεληθείτε από την τεχνολογία και επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν ένα μήνυμα στην AAA από μια λίστα επιλογών, ώστε η βοήθεια να φτάσει στην ακριβή τοποθεσία σας με τα κατάλληλα εργαλεία που απαιτούνται για να σας επαναφέρουν.

5.Οι ισχυρές αναβαθμίσεις στις κάμερες παρέχουν την ισοδύναμη λειτουργία επτά επαγγελματικών φακών με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, συμπεριλαμβανομένου ενός πιο προηγμένου συστήματος κύριας κάμερας 48MP που υποστηρίζει τώρα τη νέα υψηλή ανάλυση 24MP ως προεπιλογή.

6.Η Apple αντικατέστησε τη θύρα Lightning με μια θύρα USB-C σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 15. Η ταχύτητα φόρτισης παραμένει στα ίδια 18-20W, όπως ήταν και με το Lightning. Ωστόσο, είναι πλέον δυνατό να φορτίσετε μια άλλη συσκευή από ένα iPhone 15 με καλώδιο USB-C, όπως το πιο πρόσφατο AirPods Pro 2 με USB-C .

7.Το iPhone 15 έρχεται με υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits , αλλά διατηρεί τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, σε σχέση με το iPhone 13 που διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών, με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και μέγιστη φωτεινότητα περίπου 1200 nits

Εώς ότου έρθει το νέο iPhone στην ελληνική αγορά, μπορείτε να βρείτε στο SHOPFLIX.gr όλα τα προηγούμενα smarthphone της Apple σε συμφέρουσες τιμές. Κάντε τις αγορές σας μέσα από την πλατφόρμα και επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά από 60€ και πάνω με απευθείας 10€ με οποιαδήποτε κάρτα VISA.