Η Bentley απέκτησε την νέα αθηναϊκή «έδρα» της σε ένα διακριτικά πολυτελή χώρο με minimal διακόσμηση και έντονη την παρουσία των προϊόντων της στο N. Ψυχικό (Λεωφ. Κηφισίας 342 & Εθνικής Αντιστάσεως, 154 51) όπου εφεξής θα υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους παρέχοντας την απαραίτητη premium αίσθηση που αρμόζει στο στάτους της βρετανικής φίρμας.Εκτός από τις premium υπηρεσίες στους υποψήφιους αγοραστές, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επιβλητική Bentayga και την σπορ Continental Supersports οι οποίες δεσπόζουν στην είσοδο του Bentley Athens.

Στον ίδιο χώρο στεγάζεται πλέον και η Luxury Hire, μία υπηρεσία της Kosmocar που στόχο έχει να δημιουργεί ξεχωριστές υπηρεσίες για ξεχωριστούς πελάτες και η οποία έχει δώσει μια νέα διάσταση στην έννοια της μισθώσης πολυτελών οχημάτων, προσφέροντας τη δυνατότητα ενοικίασης μίας Bentley ή ενός κορυφαίου μοντέλου Audi όπως τα Q7, A8, A7, Q5, A5 Cabrio ή ακόμα και του supercar R8.

Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία εξυπηρέτησης ή εναλλακτικά, να διαμορφώσουν την Bentley που επιθυμούν έως και την τελευταία λεπτομέρεια, καθώς και να παραλάβουν το αυτοκίνητο στο χώρο τους ή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ν. Ψυχικό με μια εμπειρία απολύτως προσωπική και premium.