Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε τη δεύτερη από τις συνολικά εννέα Rolls-Royce που σχεδιάστηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής, στην βρετανική μουσική βιομηχανία. Πηγή έμπνευσής της είναι ο frontman τoυ συγκροτήματος των «The Who».

Ο λόγος φυσικά για τον Roger Daltrey ο οποίος είχε ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία σχεδίασης των λεπτομερειών του πολυτελούς coupe εξ ου και η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει μια καλλιτεχνική απεικόνιση που σχεδιάστηκε με την συνδρομή laser, της χαρακτηριστικής περιστροφικής κίνησης του μικροφώνου που συνήθιζε ο Βρετανός στις συναυλίες του.

Επίσης η Wraith διαθέτει το χαρακτηριστικό λογότυπο των «The Who» καθώς και ένα στίχο από το διάσημο «Join Together» στο εσωτερικό των θυρών της ενώ την εικόνα της συμπληρώνει η υπογραφή του R. Daltrey στα προσκέφαλα και η φράση «Inspired by British Music. Specially commissioned by Roger Daltrey. One Of One» στα μαρσπιέ.

Σύμφωνα με τις συστάσεις της βρετανικής φίρμας, το τίμημα της one-οff Rolls-Royce η οποία θα δημοπρατηθεί θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.