H Bugatti ανοίγει την μεγαλύτερη έκθεσή της στον κόσμο και προορίζεται να φιλοξενήσει ένα και μόνο αυτοκίνητο, την Bugatti Chiron, που παρεμπιπτόντως έχει ήδη ξεπουλήσει το μισό του τιράζ παραγωγής της.

Η χώρα όπου η Bugatti καταγράφει τις υψηλότερες πωλήσεις είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για όλους τους προφανείς λόγους.

Κάπως έτσι η γαλλική φίρμα που εδώ και χρόνια ανήκει στο πληθωρικό portfolio του VW Group, αποφάσισε να ανοίξει την μεγαλύτερη έκθεσή της στον κόσμο, στο Ντουμπάι, χωρίς να λυπηθεί χρήματα ή πολυτέλεια αλλά και ούτε να συνυπολογίσει το γεγονός ότι ο χώρος συνολικής έκτασης 240 τ.μ. που δημιουργήθηκε, θα φιλοξενεί ένα και μόνο μοντέλο, την Chiron.

Έτσι, ουσιαστικά η μόνη χρηστικότητα του χώρου είναι να προσφέρει ένα πολυτελές lounge αντάξιο του ονόματος της φίρμας στους πελάτες που θέλουν να παραγγείλουν και να εξατομικεύσουν την νέα τους Chiron.

Εκτός της έκτασής του και της προφανούς πολυτέλειας που εξασφαλίζεται και από την παρουσία επίπλων με την υπογραφή της γαλλικής φίρμας, την είσοδο στην πολυτελή έκθεση της Bugatti, αποτελεί το χαρακτηριστικό πέταλο που κοσμεί και τις γρίλιες των μοντέλων της , σε μια εκδοχή τεσσάρων μέτρων.

«Τα ΗΑΕ πάντα στοχεύουν στο καλύτερο. Ο στόχος μας ήταν λοιπόν να φέρουμε την μεγαλύτερη και ομορφότερη έκθεση της Bugatti στην καρδιά του Dubai», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sultan Al Habtoor, στις επιχειρήσεις του οποίου η έκθεση της Bugatti.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bugatti δραστηριοποιείται από το 2006 στα ΗΑΕ όπου και βρίσκεται η μεγαλύτερη «συμπύκνωση» Veyron στον κόσμο με 55 αυτοκίνητα να έχουν διατεθεί εκεί, ενώ διαθέτει την πρωτιά και στις Chiron καθώς ο αριθμός που έχει διατεθεί στην τοπική αγορά ξεπερνά τις 30 μονάδες.