Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το νέο Honda Civic Type-R σε πρωτότυπη μορφή, καθώς το μοντέλο έχει παρουσιαστεί σε διάφορες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου. Ωστόσο, μέχρι σήμερα η Honda δεν είχε δώσει πρόσβαση στο εσωτερικό του μοντέλου, κάτι που έκανε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μόντρεαλ.

 

Από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα διακρίνουμε αρκετές ομοιότητες με τις «απλές» εκδόσεις της νέας γενιάς του Civic. Όπως είναι φυσικό, η Honda έχει προχωρήσει στις ανάλογες παρεμβάσεις προκειμένου η καμπίνα να είναι συμβατή με τον πολεμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Έτσι, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, το σπορ τιμόνι, οι κόκκινες ραφές στο ταμπλό, ορισμένες επενδύσεις από ανθρακόνημα, ο μικρός σε ύψος επιλογέας ταχυτήτων και άλλα.

Οι Ιάπωνες έχουν τοποθετήσει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και τον διακόπτη για τα προγράμματα οδήγησης (μεταξύ των οποίων και το R+) να βρίσκεται κοντά στις ταχύτητες. Επίσης, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα, το hot μοντέλο της Honda δυστυχώς απέκτησε ηλεκτρικό χειρόφρενο. Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της Honda αναφέρουν ότι το εικονιζόμενο πρωτότυπο Civic Type-R βρίσκεται πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής και έτσι δεν αναμένονται τεράστιες διαφορές, σε ό,τι αφορά το αυτοκίνητο που θα δούμε στους δρόμους το επόμενο διάστημα.

Πηγή: newsauto.gr