Από την Κρήτη ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Ράλλυ Ακρόπολις.

Στο λιμάνι των Χανίων συγκεντρώθηκε πριν από λίγο «καραβάνι» από 50 κλασικά αυτοκίνητα και μηχανές, το οποίο θα «ταξιδέψει» σε Ρέθυμνο, Μεσαρά και Ηράκλειο.

Διήμερο για την οδική ασφάλεια

Στο πλαίσιο του Ράλλυ Ακρόπολις, θα πραγματοποιηθεί διήμερο αφιερωμένο στην οδική ασφάλεια και οδική συμπεριφορά, χωρίς μουσική λόγω πένθους.

Όπως γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Αντιδήμαρχος Χανίων για τον Αθλητισμό, Στέλιος Μιχαηλάκης, σήμερα θα φιλοξενούνται στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς κλασικά αυτοκίνητα από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (ΣΙΠΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας (ΕΟ ΦΙΛΠΑ).

Παράλληλα, στο σημείο θα βρίσκονται κλασικές μοτοσυκλέτες από τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων και δέκα από την Αθήνα.

Η εκκίνηση του «καραβανιού» είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με προορισμό το Ηράκλειο.

Με την προσοχή των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού -και όχι μόνο- να είναι στραμμένη στην Ελλάδα λόγω του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις» (9-12 Σεπτεμβρίου), το συγκεκριμένο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με θέμα την οδική ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά.