Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε σε Λάρισα και Βόλο ο γιος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Φρέντη Μπελέρη, Πέτρος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των 48 αυτών ωρών, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους «γαλάζιους» Βουλευτές της Λάρισας, Χρήστο Κέλλα και Χρήστο Καπετάνο, ενώ την οικογένεια συνδέει διαχρονική φιλία και εκτίμηση με τον έτερο Βουλευτή της περιφέρειας, Μάξιμο Χαρακόπουλο.




Στον Βόλο, χθες το βράδυ, μίλησε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Χρήστο Μπουκώρο, μπροστά σε πλήθος κόσμου. Το ενδιαφέρον είναι, όμως, ότι σε αυτήν έδωσε το «παρών» και η υφυπουργός Ζέττα Μακρή, δίνοντας ένα μήνυμα στήριξης και ενότητας στο πρόσωπο του Μπελέρη.

Ο υιός Μπελέρη πραγματοποίησε, όμως, και μια πολύ σημαντική -για πολλούς λόγους- επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, με τον τελευταίο να κάνει ιδιαίτερη αναφορά «στην απελευθέρωση του κ. Φρέντι Μπελέρη, ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του για τα μειονοτικά δικαιώματα των Ελλήνων και για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη στην Ευρώπη και στον κόσμο».

Την ευχή του για την υποψηφιότητα, όμως, έδωσε στον Πέτρο Μπελέρη και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιος, στη συνάντηση που είχαν σήμερα.

mpeleris_mitropolitis
mpeleris_mitropolitis2

Μετά από αυτά, η στήριξη της Θεσσαλίας στον Μπελέρη πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη. ‎