Ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε η Σίλια Κριθαριώτη όπου τη βλέπουμε το βράδυ της Ανάστασης με την κόρη της, Ειρήνη Τσάκου, να κρατούν λαμπάδα.

Η Σίλια Κριθαριώτη έχει μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά και τον γιο της, Παναγιώτη, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.

Μάλιστα, η Σίλια Κριθαριώτη βρίσκεται ιδιαίτερα κοντά με τις 18χρονες δίδυμες κόρες της, και ανεβάζει συχνά Instagram stories με κοινές τους στιγμές.





Πρόσφατα, η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό στης στο Instagram, όπου τη βλέπουμε μαζί την κόρη της, Ειρήνη Τσάκου, η οποία μάλιστα γιόρταζε την ημέρα του Πάσχα, αφού η έπεσε στην ονομαστική της εορτή.

«Το Ορθόδοξο Πάσχα έπεσε την ίδια μέρα με τη γιορτή της Αγίας Ειρήνη. Την ημέρα που γιορτάζει η κόρη μου. Ελπίζω ότι το Άγιο Πάσχα θα δώσει φως στην ανθρωπότητα και η παγκόσμια ειρήνη θα νικήσει» έγραψε η Ελληνίδα σχεδιάστρια στα αγγλικά στη λεζάντα της ανάρτησης εξηγώντας μάλιστα τι σημαίνει το όνομα Ειρήνη στα ελληνικά στους ξενόγλωσσους followers της.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η Ειρήνη Τσάκου μοιάζει πολύ στη μητέρα της και διάσημη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη.

Οι δίδυμες κόρες του εφοπλιστή και της σχεδιάστριας μόδας, Ειρήνη και Ελισάβετ, πρόσφατα πέρασαν στο πανεπιστήμιο του Columbia και οι γονείς τους είναι πολύ περήφανοι. Το πανεπιστήμιο Columbia θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης.