Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι «Tv Queen» που ξεκινάει στο OPEN.

Μάλιστα, οι δύο παρουσιάστριες έλυσαν τις διαφορές τους και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί, με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητάει συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου.

Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη. Τα έχουμε πει

Κατερίνα Καινούργιου: Αρχικά θα σου πω κάτι. Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Τώρα το πρωί μού είπαν κάτι στο καμαρίνι τα παιδιά, όταν τους είπα ότι χαίρομαι που θα έρθεις και τους έδειξα ότι επικοινωνούσαμε στα social media, «καλά δεν έχεις τσακωθεί;», με ρώτησε ο κομμωτής μου. Μετά το θυμήθηκα. Δεν θυμάμαι, όμως, τι είχε γίνει. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη. Τα έχουμε πει.

Έχουν κλείσει αυτά και είναι πραγματικά κομμάτι που ούτε καν τα θυμάμαι για να σου είμαι ειλικρινής

Ιωάννα Μαλέσκου: Έλα, καλέ, τα έχουμε συζητήσει αυτά και δεν υπάρχει λόγος να το ξαναλέμε. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά. Έχουν κλείσει αυτά και είναι πραγματικά κομμάτι που ούτε καν τα θυμάμαι για να σου είμαι ειλικρινής. Οτιδήποτε δεν έχει αξία δεν έχει σημασία, καλό είναι να το αφήνουμε πίσω μας και να προχωράμε γιατί έχουμε τόσο ωραία πράγματα που ξεκινάμε, οπότε τι συζητάμε τώρα για βαρίδια;

Μ’ αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος

Κατερίνα Καινούργιου: Απλά επειδή μ’ αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, πολλές φορές στον αυθορμητισμό μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος. Σ' το είχα πει και σε μηνύματα τότε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: