Μια καταδίωξη που θύμισε κάτι από ταινία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) στο Νέο Κόσμο, με τις αρχές να καταδιώκουν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο οδηγός ήταν ένας 43χρονος, έχοντας στο αμάξι μάλιστα μαζί του τον 10χρονο γιο του.

Όλα συνέβησαν χθες, περί τις 15:15 το μεσημέρι, όταν ο 43χρονος δεν ακολούθησε τις οδηγίες των αστυνομικών και δεν σταμάτησε το αυτοκίνητό του, για να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο. Αντίθετα, ο ίδιος, έχοντας - όπως αναφέρθηκε - μαζί τον γιο του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να φύγει από το σημείο.

Αμέσως η ΕΛΑΣ τον ακολούθησε, ενώ λίγο παρακάτω στην οδό Στρόμερ το όχημα του δράστη ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιχείρησε να διαφύγει πεζός αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να προσχωρήσουν στη σύλληψή του. Το 10χρονο παιδί που ήταν μέσα στο όχημα, δεν τραυματίστηκε κατά την πρόσκρουση.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια εις βάρος του 43χρονου εκρεμμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά, ενώ πλέον κατηγορείται και για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.